Nieuwe inzichten, nieuwe ideeën
1 OCEAN vrijdenkers sessie

 

Stel …..

Je hebt een probleem waarvan je niet precies weet hoe je die op moet lossen. Bijvoorbeeld op het gebied van HR, organisatie, nieuwe markten of verkoop. Binnen je organisatie is het niet makkelijk om uit je eigen denkpatroon te stappen. Om obstakels weg te nemen, te innoveren, na te denken over nieuwe manieren van ondernemen.

De dagelijkse dingen …..

nemen misschien weer de overhand en vragen je aandacht. Je krijgt het probleem niet naar tevredenheid opgelost. Wat doe je dan? Een externe expert inhuren? Maar welke?

Geen expert, maar een team van vrijdenkers

In plaats van één expert inhuren voor advies kun je bij ons een groep ondernemers gebruiken voor verse ideeën. Met leden van de coöperatie 1 OCEAN ga je anderhalf uur in gesprek in een vrijdenkers sessie. Dat kan online of op onze locatie in Rotterdam.

We bieden creatieve perspectieven en oplossingen in een veilige omgeving. De leden van 1 OCEAN zijn ervaren professionals in verschillende branches met een variëteit aan expertisegebieden. We bedenken samen nieuwe perspectieven of oplossingen voor je vraag of je obstakel.

Als je wilt kunnen we bepaalde inzichten uitwerken tot concrete voorstellen voor oplossingen. Daarbij maken we gebruik van tijdelijke virtuele teams die door ons worden samengesteld op basis je vraag.

Wat levert het op?

De vrijdenkers sessie levert je minimaal 3 nieuwe inzichten op waar je concreet mee aan de slag kunt.

Welke investering moet ik doen?

Naast uiteraard vrijmaken van je tijd verwachten we dat je jezelf open stelt voor kritische vragen. Na twee weken ontvang je een factuur. De hoogte van de factuur bepaal je zelf, afhankelijk van wat de sessie je waard is geweest.

Wat ga je doen?

  • Je gaat je vraag en de context van je vraag voorbereiden, waarbij wij je helpen
  • Je kiest voor een online sessie of een fysieke vrijdenkers sessie op onze locatie in Rotterdam
  • Je neemt deel aan de sessie, indien gewenst assisteren we bij de online sessie
  • Je kiest zelf de perspectieven of oplossingen die jou passen
  • In een nagesprek met je contactpersoon kun je opdrachten aan het 1 OCEAN team geven om verder uit te werken.

Wat doet 1 OCEAN voor je?

  • Je ontvangt informatie hoe je je vraag en de vrijdenkers sessie kunt voorbereiden. Hierdoor kun je comfortabel en effectief de sessie ingaan
  • Je krijgt één vast contactpersoon van 1 OCEAN. Zo kun je snel en gemakkelijk communiceren bij vragen en weet je altijd waar je aan toe bent
  • Wij zorgen voor groep van maximaal tien professionals vanuit 1 OCEAN die vooraf geselecteerd worden
  • Wij faciliteren het gesprek zodat het effectief is en oplossingen voor jou oplevert

Contact

Neem vandaag nog contact op met Lars, Francisca, Maarten of Gert Jan voor een eerste kennismaking en nadere details. Ze verwelkomen je graag.

Ik vond de vrijdenkers sessie geweldig, omdat er allemaal ondernemers aan tafel zitten die met een bepaalde mindset meedenken met jouw uitdaging. Dat werkt heel goed.

Peter van Driel, Managing Director Mastex Software BV

Ik ben onder de indruk van het 1 OCEAN concept en de wijze waarop de verschillende disciplines elkaar versterken. In de vrijdenkers sessie was er direct een open mindset en open sfeer. Met een aantal ideeën zijn we aan de slag gegaan, in nauwe samenwerking met twee leden van 1 OCEAN.

Peter Berting, Business Development Manager Huisman Equipment BV