ontdek de kracht van zelfstandige professionals

Tijdelijke Virtuele Teams

Probleem: Je zoekt tijdelijke ondersteuning. Bijvoorbeeld omdat een nieuwe project start of een klant even meer aandacht nodig heeft. Individueel mensen inhuren via detachering of als ZZP’er kan prima, maar je hebt meer nodig. Eigenlijk zou je een team van professionals willen inhuren.

Maak kennis met de Tijdelijke Virtuele Teams van 1 OCEAN. Ze zijn snel, daadkrachtig en effectief. Al onze professionals zijn aangesloten bij de coöperatie en gewend om in verschillende teamsamenstellingen te functioneren.

Vrijdenkers sessie

Probleem: Je organisatie heeft een boost nodig. Je wilt of moet misschien wel andere wegen inslaan, met nieuwe klanten, nieuwe producten of nieuwe toepassingen. Het is alleen lastig om uit je eigen denkpatroon te stappen, de standaard overleggen met collega’s werken niet voldoende. Maar je twijfelt ook om een specialist in te huren. Dus wat doe je?

In plaats van één expert inhuren voor advies kan je bij ons een groep ondernemers inhuren voor een korte en effectieve vrijdenkers sessie >. Het levert gegarandeerd 3 nieuwe inzichten op waar je concreet mee aan de slag kunt.

Omzetten ISO certificaat

Probleem: Je hebt een ISO 9001:2008 of 14001:2004 certificaat. Maar vanaf september 2018 is die niet meer geldig. En dat kost omzet. Maar je hebt helemaal geen zin om weer door de molen heen te moeten. Het kost enorm veel tijd en nog meer geld. Kan het ook anders?

We helpen door in het bestaande ISO systeem alles te schrappen wat niet nodig is en in lijn te brengen met de nieuwe norm. Minder checklisten, minder procedures, meer lucht en ruimte om te werken zoals jullie dat het liefste doen. Meer plezier met minder papier >

Talenten programma

Probleem: Je probeert je talenten te behouden voor de organisatie. Maar dat valt niet mee. Nu de economie weer aantrekt neemt het verloop toe. Dus je aandacht gaat uit naar het werven van nieuwe mensen. Maar wat nu als je aandacht gericht blijft op de mensen die wel willen blijven? Zouden zij ook de problemen van morgen kunnen omzetten in kansen voor vandaag?

Maak kennis met het talentenprogramma van 1 OCEAN. Daarin ontwikkelen we elke werknemer tot een ondernemende professional. Ongeacht zijn of haar huidige functie, leeftijd of kennisniveau. Ze leren problemen om te zetten in kansen en ervaren hoe het voelt om te ondernemen. ontdek het talentenprogramma >

Alternatief voor ontslag

Probleem: het gaat niet zo lekker in je bedrijf. Jullie maken een goed product, maar de marges zijn te laag. Je wilt je tarieven wel verhogen , maar dat accepteert de markt niet. Dus de kosten moeten omlaag. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Hoe lang kun je het nog uitzingen?

Wij stellen onze coöperatie beschikbaar om jou te helpen. Maak kennis met de arbeidsinnovatie van dit moment. Verlaag je loonkosten en behoud je mensen met ondernemen in loondienst >

Zelfleiderschap voor jong-professionals

Probleem: Stel je komt net van school af. En je weet eigenlijk nog niet echt wat je wilt. Er wordt verwacht dat je geld gaat verdienen, maar je wilt nog zoveel ontdekken. Is er niet een plek waar je dat allebei kan doen? Ontdekken waar je energie van krijgt en tegelijkertijd je eerste inkomsten verdienen?

Ja, dat is er. Ontdek wat je echt energie geeft en hoe je dat kan omzetten in inkomsten. Samen met gelijkgestemden en met hulp van ervaren professionals. Hoe we dat doen? Met het zelfleiderschapsprogramma van 1 OCEAN >

Mensen beter laten functioneren – daar krijgen we energie van

Neem voor meer informatie contact op met één van de partners, te bereiken via welcome@1ocean.nl of 088–1414800.